Γεια σε ολους.
Αγορασα χθες το ΒΒ 9900 και θα ηθελα να σας πω οτι σε ολα τα reviews λενε και λενε πολλα καλα και τρομερα για το νεο Bold. Ενα εχω να πω... λενε πολυ λιγα. Ειναι μια συσκευη που μονο αν την πιασεις στα χερια σου μπορεις να καταλαβεις γιατι πραμα μιλαμε και τι εβγαλε η RIM.
Γρηγορο, ελαφρυ ...κοσμημα.
Συμφωνω απολυτα...Ειναι απιστευτη συσκευη. Ο παροχος μου ειναι vodafone και μπαινω στο ιντερνετ με σημα δικτυου H+. Η ταχυτητα του ειναι απλα απιστευτη στο ιντερνετ browsing...Τα παντα του ειναι τελεια εκτος απο το autofocus στις κοντινες αποστασεις οταν τραβαω φωτογραφιες. Στις μακρινες ληψεις κανενα προβλημα.
BB9000>BB9700>BB9800>BB9780>9700>9800>9810(evaluation unit)>9000> soon bb phone with os 7
Συμφωνω απολυτα...Ειναι απιστευτη συσκευη. Ο παροχος μου ειναι vodafone και μπαινω στο ιντερνετ με σημα δικτυου H+. Η ταχυτητα του ειναι απλα απιστευτη στο ιντερνετ browsing...Τα παντα του ειναι τελεια εκτος απο το autofocus στις κοντινες αποστασεις οταν τραβαω φωτογραφιες. Στις μακρινες ληψεις κανενα προβλημα.
λεγοντας vodafone μιλαμε για Ελλαδα ?
και κατι ακομη, τι OS φοραει το διαμαντι σου ?
Καλησπέρα George K,
έχω ένα ΒΒ Curve 8520 με πάροχο Cocmote και ενδιαφέρομαι να αγοράσω και εγώ ένα Bold9900 αλλά επειδή δεν το έχουν φέρει στην Cosmote, Vodafone, είμαι λίγο επιφυλακτικός. Από ότι διάβασα είναι καταπληκτικό κινητό. Λειτουργεί κανονικά στην Ελλάδα???
Ευχαριστώ.
κανονικοτα...να φανταστεις οτι ειχα αγορασει pre release συσκευη και λειτουργουσε αψογα.δεν υπαρχει λογος να μην λειτουργει κανονικα στην ελλαδα.(εκτος αν ειναι το 9930 για cdma δικτυο που δεν υπαρχει ελλαδα)
Καλημέρα σε όλους τους φίλους,
Το 9900 κυκλοφορεί κανονικά στη Vodafone. Δυστυχώς δεν υπάρχει στο site, μάλλον γιατί δεν το προμοτάρουν.
Εγώ το πήρα κανονικά από Vodafone και είναι καταπληκτικό. Καμιά σχέση με 8900 που είχα.
Το μόνο μειονέκτημα που βρήκα μέχρι τώρα είναι η μπαταρία του. Χρειάζετε να το φορτίζω μέρα παρά μέρα χωρίς να έχω ανοικτές εφαρμογές.
καλησπέρα
γνωρίζει κάποιος πότε θα κυκλοφορήσει από την wind το 9900?