Γεια σας,
Νεο μελος, παλιος στα bb:)
Εχω καποια θεματα με το 9800 (τρεχει 246 μετα απο downgrade που εκανα απο 337 γιατι ελειπαν απο μεσα διαφορες εφαρμογες, οπως Password Keeper, Tasks, Memo Pad, παιχνιδια).
1. Λειπει το Application Center (oχι το App World) αν και στα Options > Device > Αpplication Management φαινεται οτι ειναι εγκατεστημενο κανονικα. Δεν ειναι hidden και δοκιμασα με το DM να το απεγκαταστησω και να το εγκαταστησω ξανα, αλλα ενω φαινεται οτι το εκανε, ειμαι εκει που ημουν και πριν. Οχι οτι το χρειαζομαι ιδιαιτερα, αλλα ειναι το γιατι να συμβαινει.
2. Δεν υπαρχει Downloads folder - ξανα, δε μου χρειαζεται, αλλα που ειναι?
3. Ειδα οτι πλεον υπαρχει το App World 2.1, ενω εγω εχω εγκατεστημενο το 2.0.1.12. Παω σε καποιο OTA link να το κατεβασω και μου λεει οτι "Sorry, your device does not meet the system requirements that are needed to support BlackBerry App World". WHAT?Huh? Eχω ηδη εγκατεστημενο το προηγουμενο και δουλευει μια χαρα για free εφαρμογες που μ' ενδιαφερουν... Τι παιζει?
Εχει κανεις καμια ιδεα?
Ευχαριστω,
acg
Φίλε το ιδιο προβλημα ειχα και εγω. Η λύση ειναι να κατεβάσεις το App World σκετο. Εδω έχω και ένα λινκ
http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?617936-BlackBerry-App-World-2...